DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/791
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГришова І.Ю., Гнатьєва Т.М.-
dc.date.accessioned2016-05-17T08:59:05Z-
dc.date.available2016-05-17T08:59:05Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationУДК 658.012.2 Гришова І.Ю. Підходи до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості / І.Ю. Гришова, Т. М. Гнатьєва // Інноваційна економіка. - 2013. - № 1. - С. 15-18.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/791-
dc.description.abstractМетою статті є здійснення аналізу підходів до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості, розробка структури потенціалу в контексті взаємодії підприємств галузі з ринковим середовищем, визначення взаємозв’язків між структурними елементами потенціалу в контексті реалізації його інноваційної складовоїru
dc.description.abstractЦелью статьи является осуществление анализа подходов к формированию инновационного потенциала предприятий пищевой промышленности, разработка структуры потенциала в контексте взаимодействия предприятий отрасли с рыночной средой, определение взаимосвязей между структурными элементами потенциала в контексте реализации его инновационной составляющейru
dc.language.isoukru
dc.publisherІННОВАЦІЙНА ЕКОНОМІКА 1’2013[39]ru
dc.subjectЕкономіка агропідприємствru
dc.subjectінноваційний потенціал, підприємства, харчова промисловістьru
dc.subjectинновационный потенциал, предприятия, пищевая промышленностьru
dc.titleПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІru
dc.title.alternativeПОДХОДЫ К ФОРМИРОВАНИЮ ИННОВАЦИОННОГО ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЙ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИru
dc.typeArticleru
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гнатьєва Т.М..pdf95,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.