
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/791
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гришова І.Ю., Гнатьєва Т.М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-17T08:59:05Z | - |
dc.date.available | 2016-05-17T08:59:05Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | УДК 658.012.2 Гришова І.Ю. Підходи до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості / І.Ю. Гришова, Т. М. Гнатьєва // Інноваційна економіка. - 2013. - № 1. - С. 15-18. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/791 | - |
dc.description.abstract | Метою статті є здійснення аналізу підходів до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості, розробка структури потенціалу в контексті взаємодії підприємств галузі з ринковим середовищем, визначення взаємозв’язків між структурними елементами потенціалу в контексті реалізації його інноваційної складової | ru |
dc.description.abstract | Целью статьи является осуществление анализа подходов к формированию инновационного потенциала предприятий пищевой промышленности, разработка структуры потенциала в контексте взаимодействия предприятий отрасли с рыночной средой, определение взаимосвязей между структурными элементами потенциала в контексте реализации его инновационной составляющей | ru |
dc.language.iso | uk | ru |
dc.publisher | ІННОВАЦІЙНА ЕКОНОМІКА 1’2013[39] | ru |
dc.subject | Економіка агропідприємств | ru |
dc.subject | інноваційний потенціал, підприємства, харчова промисловість | ru |
dc.subject | инновационный потенциал, предприятия, пищевая промышленность | ru |
dc.title | ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ | ru |
dc.title.alternative | ПОДХОДЫ К ФОРМИРОВАНИЮ ИННОВАЦИОННОГО ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЙ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ | ru |
dc.type | Article | ru |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гнатьєва Т.М..pdf | 95,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.