Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/791
Title: | ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ |
Other Titles: | ПОДХОДЫ К ФОРМИРОВАНИЮ ИННОВАЦИОННОГО ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЙ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ |
Authors: | Гришова І.Ю., Гнатьєва Т.М. |
Keywords: | Економіка агропідприємств інноваційний потенціал, підприємства, харчова промисловість инновационный потенциал, предприятия, пищевая промышленность |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ІННОВАЦІЙНА ЕКОНОМІКА 1’2013[39] |
Citation: | УДК 658.012.2 Гришова І.Ю. Підходи до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості / І.Ю. Гришова, Т. М. Гнатьєва // Інноваційна економіка. - 2013. - № 1. - С. 15-18. |
Abstract: | Метою статті є здійснення аналізу підходів до формування
інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості, розробка структури потенціалу в
контексті взаємодії підприємств галузі з ринковим середовищем, визначення взаємозв’язків між
структурними елементами потенціалу в контексті реалізації його інноваційної складової Целью статьи является осуществление анализа подходов к формированию инновационного потенциала предприятий пищевой промышленности, разработка структуры потенциала в контексте взаимодействия предприятий отрасли с рыночной средой, определение взаимосвязей между структурными элементами потенциала в контексте реализации его инновационной составляющей |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/791 |
Appears in Collections: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гнатьєва Т.М..pdf | 95,58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.