DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/791
Title: ПІДХОДИ ДО ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
Other Titles: ПОДХОДЫ К ФОРМИРОВАНИЮ ИННОВАЦИОННОГО ПОТЕНЦИАЛА ПРЕДПРИЯТИЙ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
Authors: Гришова І.Ю., Гнатьєва Т.М.
Keywords: Економіка агропідприємств
інноваційний потенціал, підприємства, харчова промисловість
инновационный потенциал, предприятия, пищевая промышленность
Issue Date: 2013
Publisher: ІННОВАЦІЙНА ЕКОНОМІКА 1’2013[39]
Citation: УДК 658.012.2 Гришова І.Ю. Підходи до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості / І.Ю. Гришова, Т. М. Гнатьєва // Інноваційна економіка. - 2013. - № 1. - С. 15-18.
Abstract: Метою статті є здійснення аналізу підходів до формування інноваційного потенціалу підприємств харчової промисловості, розробка структури потенціалу в контексті взаємодії підприємств галузі з ринковим середовищем, визначення взаємозв’язків між структурними елементами потенціалу в контексті реалізації його інноваційної складової
Целью статьи является осуществление анализа подходов к формированию инновационного потенциала предприятий пищевой промышленности, разработка структуры потенциала в контексте взаимодействия предприятий отрасли с рыночной средой, определение взаимосвязей между структурными элементами потенциала в контексте реализации его инновационной составляющей
URI: http://hdl.handle.net/123456789/791
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гнатьєва Т.М..pdf95,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.