DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272
Назва: ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РІВНЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ
Інші назви: PRODUCT QUALITY DEPENDS DIRECTLY ON THE LEVEL OF MANUFACTURING SANITATION
Автори: 
Осадчук С., Осадчук І.
Osadchuk S., Osadchuk І.
Теми: стандарт, ДСТУ 3662, молоко-сировина, якісні показники, санітарія
standard, DSTU 3662, raw milk-material, quality indexes, sanitation
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 614.48 Осадчук С., Осадчук І. Якість продукції безпосередньо залежить від рівня виробничої санітарії. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2024, Issue 113. С. 100-103.
Короткий огляд (реферат): У статті надано огляд засобів і методів санітарного оброблення на підприємствах молочної промисловості. Проведено аналіз факторів, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва. МЕТА ДОСЛІДЖЕНЬ: проаналізувати фактори, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва.
Опис: The article provides an overview of means and methods of sanitation at dairy enterprises. An analysis of factors that negatively affect the quality of milk in the conditions of its production was carried out
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf316,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.