DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorОсадчук С., Осадчук І.-
dc.contributor.authorOsadchuk S., Osadchuk І.-
dc.date.accessioned2025-06-03T09:05:24Z-
dc.date.available2025-06-03T09:05:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 614.48 Осадчук С., Осадчук І. Якість продукції безпосередньо залежить від рівня виробничої санітарії. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2024, Issue 113. С. 100-103.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272-
dc.descriptionThe article provides an overview of means and methods of sanitation at dairy enterprises. An analysis of factors that negatively affect the quality of milk in the conditions of its production was carried outuk_UA
dc.description.abstractУ статті надано огляд засобів і методів санітарного оброблення на підприємствах молочної промисловості. Проведено аналіз факторів, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва. МЕТА ДОСЛІДЖЕНЬ: проаналізувати фактори, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectстандарт, ДСТУ 3662, молоко-сировина, якісні показники, санітаріяuk_UA
dc.subjectstandard, DSTU 3662, raw milk-material, quality indexes, sanitationuk_UA
dc.titleЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РІВНЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇuk_UA
dc.title.alternativePRODUCT QUALITY DEPENDS DIRECTLY ON THE LEVEL OF MANUFACTURING SANITATIONuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf316,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.