DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272
Title: ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ БЕЗПОСЕРЕДНЬО ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РІВНЯ ВИРОБНИЧОЇ САНІТАРІЇ
Other Titles: PRODUCT QUALITY DEPENDS DIRECTLY ON THE LEVEL OF MANUFACTURING SANITATION
Authors: 
Осадчук С., Осадчук І.
Osadchuk S., Osadchuk І.
Keywords: стандарт, ДСТУ 3662, молоко-сировина, якісні показники, санітарія
standard, DSTU 3662, raw milk-material, quality indexes, sanitation
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 614.48 Осадчук С., Осадчук І. Якість продукції безпосередньо залежить від рівня виробничої санітарії. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2024, Issue 113. С. 100-103.
Abstract: У статті надано огляд засобів і методів санітарного оброблення на підприємствах молочної промисловості. Проведено аналіз факторів, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва. МЕТА ДОСЛІДЖЕНЬ: проаналізувати фактори, які негативно впливають на якість молока в умовах його виробництва.
Description: The article provides an overview of means and methods of sanitation at dairy enterprises. An analysis of factors that negatively affect the quality of milk in the conditions of its production was carried out
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5272
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf316,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.