DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5201
Назва: ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Автори: Бондаренко Н. П, Шевченко А. А.
Теми: зниження собівартості продукції, аграрне підприємство, ринкова конкуренція
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бондаренко Н. П, Шевченко А. А. Шляхи зниження собівартості продукції на аграрному підприємстві. Проблеми та перспективи розвитку економіки : світові та національні аспекти : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 листопада 2022 р. / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 138-141.
Короткий огляд (реферат): Собівартість являється одним із найважливіших показників, що характеризує господарську діяльність підприємства. Особливого значення показник набуває у умовах ринкової конкуренції. Лише скоротивши рівень собівартості, при усіх інших рівних умовах, товаровиробник може зменшити й ціну, для того, щоб привабити покупця та отримати переваги над конкурентами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5201
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бондаренко Н. П, Шевченко А. А..pdf813,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.