DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5201
Title: ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Authors: Бондаренко Н. П, Шевченко А. А.
Keywords: зниження собівартості продукції, аграрне підприємство, ринкова конкуренція
Issue Date: 2022
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Бондаренко Н. П, Шевченко А. А. Шляхи зниження собівартості продукції на аграрному підприємстві. Проблеми та перспективи розвитку економіки : світові та національні аспекти : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 листопада 2022 р. / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 138-141.
Abstract: Собівартість являється одним із найважливіших показників, що характеризує господарську діяльність підприємства. Особливого значення показник набуває у умовах ринкової конкуренції. Лише скоротивши рівень собівартості, при усіх інших рівних умовах, товаровиробник може зменшити й ціну, для того, щоб привабити покупця та отримати переваги над конкурентами.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5201
Appears in Collections:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бондаренко Н. П, Шевченко А. А..pdf813,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.