Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5201Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бондаренко Н. П, Шевченко А. А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-05-19T09:39:48Z | - |
| dc.date.available | 2025-05-19T09:39:48Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Бондаренко Н. П, Шевченко А. А. Шляхи зниження собівартості продукції на аграрному підприємстві. Проблеми та перспективи розвитку економіки : світові та національні аспекти : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 листопада 2022 р. / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 138-141. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5201 | - |
| dc.description.abstract | Собівартість являється одним із найважливіших показників, що характеризує господарську діяльність підприємства. Особливого значення показник набуває у умовах ринкової конкуренції. Лише скоротивши рівень собівартості, при усіх інших рівних умовах, товаровиробник може зменшити й ціну, для того, щоб привабити покупця та отримати переваги над конкурентами. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | зниження собівартості продукції, аграрне підприємство, ринкова конкуренція | uk_UA |
| dc.title | ШЛЯХИ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ НА АГРАРНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Бондаренко Н. П, Шевченко А. А..pdf | 813,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.