DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5164
Title: ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Authors: Шевченко А. А, Волчанова Х. М.
Keywords: інтенсивні технології, виробництво продукції тваринництва, рівень рентабельності
Issue Date: 2020
Publisher: Полтавський державний аграрний університет
Citation: УДК 631.158:637(075.8) Шевченко А. А, Волчанова Х. М. Інтенсивні технології виробництва продукції тваринництва. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Полтава, 16 квітня 2020 р. Полтава, 2020. С. 16-18.
Abstract: Для забезпечення нормальної життєдіяльності суспільство повинно постійно займатись пошуком покращення результатів господарювання. У сільському господарстві, як і в інших галузях, показником ефективності є рівень рентабельності виробництва продукції. Розглянемо за наведеними показниками в таблиці 1 рівень рентабельності виробництва продукції тваринництва за останні п’ять років в підприємствах Одеської області. Слід зазначити, що виробництво вовни та виробництво приросту живої маси ВРХ є збитковим протягом усього періоду досліджень.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5164
Appears in Collections:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_Шевченко_Волчанова_2020.pdf585,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.