DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5164
Назва: ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА
Автори: Шевченко А. А, Волчанова Х. М.
Теми: інтенсивні технології, виробництво продукції тваринництва, рівень рентабельності
Дата публікації: 2020
Видавництво: Полтавський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631.158:637(075.8) Шевченко А. А, Волчанова Х. М. Інтенсивні технології виробництва продукції тваринництва. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Полтава, 16 квітня 2020 р. Полтава, 2020. С. 16-18.
Короткий огляд (реферат): Для забезпечення нормальної життєдіяльності суспільство повинно постійно займатись пошуком покращення результатів господарювання. У сільському господарстві, як і в інших галузях, показником ефективності є рівень рентабельності виробництва продукції. Розглянемо за наведеними показниками в таблиці 1 рівень рентабельності виробництва продукції тваринництва за останні п’ять років в підприємствах Одеської області. Слід зазначити, що виробництво вовни та виробництво приросту живої маси ВРХ є збитковим протягом усього періоду досліджень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5164
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Волчанова_2020.pdf585,91 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.