
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5164
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко А. А, Волчанова Х. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-16T08:29:27Z | - |
dc.date.available | 2025-05-16T08:29:27Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | УДК 631.158:637(075.8) Шевченко А. А, Волчанова Х. М. Інтенсивні технології виробництва продукції тваринництва. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. м. Полтава, 16 квітня 2020 р. Полтава, 2020. С. 16-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5164 | - |
dc.description.abstract | Для забезпечення нормальної життєдіяльності суспільство повинно постійно займатись пошуком покращення результатів господарювання. У сільському господарстві, як і в інших галузях, показником ефективності є рівень рентабельності виробництва продукції. Розглянемо за наведеними показниками в таблиці 1 рівень рентабельності виробництва продукції тваринництва за останні п’ять років в підприємствах Одеської області. Слід зазначити, що виробництво вовни та виробництво приросту живої маси ВРХ є збитковим протягом усього періоду досліджень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | інтенсивні технології, виробництво продукції тваринництва, рівень рентабельності | uk_UA |
dc.title | ІНТЕНСИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Шевченко_Волчанова_2020.pdf | 585,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.