
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128
Title: | ВИЗНАЧЕННЯ ОКРЕМИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ М’ЯСА РАВЛИКІВ |
Authors: | Лаутеншлагер С. Ю. |
Keywords: | показники якості, м’ясо равликів, ветеринарно-санітарна оцінка, безпека харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Лаутеншлагер С. Ю. Визначення окремих показників якості м’яса равликів : матеріали XXII-го зльоту студ. лідерів аграрної освіти, м. Суми, 20-21 травня 2021 р. / Сумський національний аграрний університет. Суми, 2021. С. 183-184. |
Abstract: | Забезпечення населення нашої країни якісними та безпечними харчовими продуктами є одним з основних завдань агропродовольчої політики України. Актуальним питанням у цьому напрямку залишається забезпечення ефективного ветеринарно- санітарного контролю за якістю та безпечність м’яса равликів, попит на яке зростає з кожним роком. Однак, діючі нормативно-правові документи не можуть у повному обсязі гарантувати об’єктивну оцінку якості цього продукту, внаслідок відсутності комплексних методів ветеринарно-санітарної оцінки м’яса равликів у системі державного ветеринарного контролю. Мета роботи – провести апробацію спосібу визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази. Матеріали і методи дослідження. Дослідження проводили на базі багатопрофільної лабораторії ветеринарної медицини Одеського державного аграрного університету. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128 |
Appears in Collections: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Лаутеншлагер С. .pdf | 912,25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.