DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128
Title: ВИЗНАЧЕННЯ ОКРЕМИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ М’ЯСА РАВЛИКІВ
Authors: 
Лаутеншлагер С. Ю.
Keywords: показники якості, м’ясо равликів, ветеринарно-санітарна оцінка, безпека харчових продуктів
Issue Date: 2021
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Лаутеншлагер С. Ю. Визначення окремих показників якості м’яса равликів : матеріали XXII-го зльоту студ. лідерів аграрної освіти, м. Суми, 20-21 травня 2021 р. / Сумський національний аграрний університет. Суми, 2021. С. 183-184.
Abstract: Забезпечення населення нашої країни якісними та безпечними харчовими продуктами є одним з основних завдань агропродовольчої політики України. Актуальним питанням у цьому напрямку залишається забезпечення ефективного ветеринарно- санітарного контролю за якістю та безпечність м’яса равликів, попит на яке зростає з кожним роком. Однак, діючі нормативно-правові документи не можуть у повному обсязі гарантувати об’єктивну оцінку якості цього продукту, внаслідок відсутності комплексних методів ветеринарно-санітарної оцінки м’яса равликів у системі державного ветеринарного контролю. Мета роботи – провести апробацію спосібу визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази. Матеріали і методи дослідження. Дослідження проводили на базі багатопрофільної лабораторії ветеринарної медицини Одеського державного аграрного університету.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лаутеншлагер С. .pdf912,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.