
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | - | |
dc.contributor.author | Лаутеншлагер С. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-18T11:23:18Z | - |
dc.date.available | 2025-04-18T11:23:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Лаутеншлагер С. Ю. Визначення окремих показників якості м’яса равликів : матеріали XXII-го зльоту студ. лідерів аграрної освіти, м. Суми, 20-21 травня 2021 р. / Сумський національний аграрний університет. Суми, 2021. С. 183-184. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128 | - |
dc.description.abstract | Забезпечення населення нашої країни якісними та безпечними харчовими продуктами є одним з основних завдань агропродовольчої політики України. Актуальним питанням у цьому напрямку залишається забезпечення ефективного ветеринарно- санітарного контролю за якістю та безпечність м’яса равликів, попит на яке зростає з кожним роком. Однак, діючі нормативно-правові документи не можуть у повному обсязі гарантувати об’єктивну оцінку якості цього продукту, внаслідок відсутності комплексних методів ветеринарно-санітарної оцінки м’яса равликів у системі державного ветеринарного контролю. Мета роботи – провести апробацію спосібу визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази. Матеріали і методи дослідження. Дослідження проводили на базі багатопрофільної лабораторії ветеринарної медицини Одеського державного аграрного університету. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | показники якості, м’ясо равликів, ветеринарно-санітарна оцінка, безпека харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | ВИЗНАЧЕННЯ ОКРЕМИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ М’ЯСА РАВЛИКІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лаутеншлагер С. .pdf | 912,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.