DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorЛаутеншлагер С. Ю.-
dc.date.accessioned2025-04-18T11:23:18Z-
dc.date.available2025-04-18T11:23:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛаутеншлагер С. Ю. Визначення окремих показників якості м’яса равликів : матеріали XXII-го зльоту студ. лідерів аграрної освіти, м. Суми, 20-21 травня 2021 р. / Сумський національний аграрний університет. Суми, 2021. С. 183-184.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5128-
dc.description.abstractЗабезпечення населення нашої країни якісними та безпечними харчовими продуктами є одним з основних завдань агропродовольчої політики України. Актуальним питанням у цьому напрямку залишається забезпечення ефективного ветеринарно- санітарного контролю за якістю та безпечність м’яса равликів, попит на яке зростає з кожним роком. Однак, діючі нормативно-правові документи не можуть у повному обсязі гарантувати об’єктивну оцінку якості цього продукту, внаслідок відсутності комплексних методів ветеринарно-санітарної оцінки м’яса равликів у системі державного ветеринарного контролю. Мета роботи – провести апробацію спосібу визначення ступеня свіжості м’яса равликів за вмістом ферменту редуктази. Матеріали і методи дослідження. Дослідження проводили на базі багатопрофільної лабораторії ветеринарної медицини Одеського державного аграрного університету.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпоказники якості, м’ясо равликів, ветеринарно-санітарна оцінка, безпека харчових продуктівuk_UA
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ ОКРЕМИХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ М’ЯСА РАВЛИКІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лаутеншлагер С. .pdf912,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.