DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093
Назва: ВПЛИВ ЗМІН КЛІМАТУ НА МІКРОБІОЛОГІЧНУ БЕЗПЕКУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Автори: Родіонова К. О., Хімич М. С.
Теми: зміни клімату, мікробіологічна безпека, харчові продукти
Дата публікації: 2024
Видавництво: Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства
Бібліографічний опис: Родіонова К. О., Хімич М. С. Вплив змін клімату на мікробіологічну безпеку харчових продуктів. Зміна клімату та її наслідки для тваринництва і ветеринарної медицини: наукові підходи та інноваційні рішення : зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. 10-11 жовтня 2024 р. Одеса : ІКОСГ НААН. С. 202-204.
Короткий огляд (реферат): Зміна клімату є однією з провідних тем двадцять першого століття. Спосте- реження останніх десятиліть свідчать, що глобальне підвищення рівня CO2 в атмо- сфері та спричинені цим, зростання температури, зміна структури опадів, погодні аномалії, виявляють негативний вплив на сталий розвиток рослинництва і тварин- ництва. Як наслідок, вкрай актуальним стає питання продовольчої безпеки населен- ня. Зміни клімату спричинюють зниження врожайності рослин та продуктивності тварин, що згодом, може призвести до нестачі харчових продуктів. Окрім того, вже сьогодні, постає питання безпеки харчування людства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): Збірник-матеріалів-конференції-10-11-жовтня-2024-року.pdf
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093
Розташовується у зібраннях:Родіонова Катерина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Родіонова К.О., Хімич М.С..pdf540,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.