
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Родіонова К. О., Хімич М. С. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-01T10:03:55Z | - |
dc.date.available | 2025-04-01T10:03:55Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Родіонова К. О., Хімич М. С. Вплив змін клімату на мікробіологічну безпеку харчових продуктів. Зміна клімату та її наслідки для тваринництва і ветеринарної медицини: наукові підходи та інноваційні рішення : зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. 10-11 жовтня 2024 р. Одеса : ІКОСГ НААН. С. 202-204. | uk_UA |
dc.identifier.uri | Збірник-матеріалів-конференції-10-11-жовтня-2024-року.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093 | - |
dc.description.abstract | Зміна клімату є однією з провідних тем двадцять першого століття. Спосте- реження останніх десятиліть свідчать, що глобальне підвищення рівня CO2 в атмо- сфері та спричинені цим, зростання температури, зміна структури опадів, погодні аномалії, виявляють негативний вплив на сталий розвиток рослинництва і тварин- ництва. Як наслідок, вкрай актуальним стає питання продовольчої безпеки населен- ня. Зміни клімату спричинюють зниження врожайності рослин та продуктивності тварин, що згодом, може призвести до нестачі харчових продуктів. Окрім того, вже сьогодні, постає питання безпеки харчування людства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства | uk_UA |
dc.subject | зміни клімату, мікробіологічна безпека, харчові продукти | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ ЗМІН КЛІМАТУ НА МІКРОБІОЛОГІЧНУ БЕЗПЕКУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Родіонова К.О., Хімич М.С..pdf | 540,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.