 
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093| Назва: | ВПЛИВ ЗМІН КЛІМАТУ НА МІКРОБІОЛОГІЧНУ БЕЗПЕКУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ | 
| Автори: | Родіонова К. О., Хімич М. С. | 
| Теми: | зміни клімату, мікробіологічна безпека, харчові продукти | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства | 
| Бібліографічний опис: | Родіонова К. О., Хімич М. С. Вплив змін клімату на мікробіологічну безпеку харчових продуктів. Зміна клімату та її наслідки для тваринництва і ветеринарної медицини: наукові підходи та інноваційні рішення : зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. 10-11 жовтня 2024 р. Одеса : ІКОСГ НААН. С. 202-204. | 
| Короткий огляд (реферат): | Зміна клімату є однією з провідних тем двадцять першого століття. Спосте- реження останніх десятиліть свідчать, що глобальне підвищення рівня CO2 в атмо- сфері та спричинені цим, зростання температури, зміна структури опадів, погодні аномалії, виявляють негативний вплив на сталий розвиток рослинництва і тварин- ництва. Як наслідок, вкрай актуальним стає питання продовольчої безпеки населен- ня. Зміни клімату спричинюють зниження врожайності рослин та продуктивності тварин, що згодом, може призвести до нестачі харчових продуктів. Окрім того, вже сьогодні, постає питання безпеки харчування людства. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | Збірник-матеріалів-конференції-10-11-жовтня-2024-року.pdf http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093 | 
| Розташовується у зібраннях: | Родіонова Катерина Олександрівна | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Родіонова К.О., Хімич М.С..pdf | 540,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.