DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093
Title: ВПЛИВ ЗМІН КЛІМАТУ НА МІКРОБІОЛОГІЧНУ БЕЗПЕКУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Authors: Родіонова К. О., Хімич М. С.
Keywords: зміни клімату, мікробіологічна безпека, харчові продукти
Issue Date: 2024
Publisher: Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства
Citation: Родіонова К. О., Хімич М. С. Вплив змін клімату на мікробіологічну безпеку харчових продуктів. Зміна клімату та її наслідки для тваринництва і ветеринарної медицини: наукові підходи та інноваційні рішення : зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. 10-11 жовтня 2024 р. Одеса : ІКОСГ НААН. С. 202-204.
Abstract: Зміна клімату є однією з провідних тем двадцять першого століття. Спосте- реження останніх десятиліть свідчать, що глобальне підвищення рівня CO2 в атмо- сфері та спричинені цим, зростання температури, зміна структури опадів, погодні аномалії, виявляють негативний вплив на сталий розвиток рослинництва і тварин- ництва. Як наслідок, вкрай актуальним стає питання продовольчої безпеки населен- ня. Зміни клімату спричинюють зниження врожайності рослин та продуктивності тварин, що згодом, може призвести до нестачі харчових продуктів. Окрім того, вже сьогодні, постає питання безпеки харчування людства.
URI: Збірник-матеріалів-конференції-10-11-жовтня-2024-року.pdf
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5093
Appears in Collections:Родіонова Катерина Олександрівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Родіонова К.О., Хімич М.С..pdf540,28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.