Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5000
Title: | ПІДВИЩЕННЯ М'ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ОВЕЦЬ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ |
Authors: | Слюсаренко І. |
Keywords: | м'ясна продуктивність, вівці, Південь України, вівчарство |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК:636.33/.38.064. 25 Слюсаренко І. Підвищення м'ясної продуктивності овець в умовах Півдня України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 141-142. |
Abstract: | Вівчарство є важливою галуззю тваринництва, яка дає необхідну сировину для легкої промисловості та продовольство для нації. Основним продуктом вівчарства є вовна, але, незважаючи на прогрес у виробництві синтетичних і штучних волокон, вовна залишається важливою сировиною для текстильної промисловості. Проте на сучасному етапі розвитку галузі вівчарства привабливість вовнової сировини знижується, що негативно позначається на напрямі тонкорунного та напівтонкорунного виробництва у вівчарстві. В даний час виробництво м'яса стає все більш поширеним, з підприємствами з виробництва баранини та баранини. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5000 |
Appears in Collections: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Слюсаренко І. .pdf | 386,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.