Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5000
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | - | |
dc.contributor.author | Слюсаренко І. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-21T11:59:47Z | - |
dc.date.available | 2025-01-21T11:59:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК:636.33/.38.064. 25 Слюсаренко І. Підвищення м'ясної продуктивності овець в умовах Півдня України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців, 24-25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 141-142. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5000 | - |
dc.description.abstract | Вівчарство є важливою галуззю тваринництва, яка дає необхідну сировину для легкої промисловості та продовольство для нації. Основним продуктом вівчарства є вовна, але, незважаючи на прогрес у виробництві синтетичних і штучних волокон, вовна залишається важливою сировиною для текстильної промисловості. Проте на сучасному етапі розвитку галузі вівчарства привабливість вовнової сировини знижується, що негативно позначається на напрямі тонкорунного та напівтонкорунного виробництва у вівчарстві. В даний час виробництво м'яса стає все більш поширеним, з підприємствами з виробництва баранини та баранини. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | м'ясна продуктивність, вівці, Південь України, вівчарство | uk_UA |
dc.title | ПІДВИЩЕННЯ М'ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ОВЕЦЬ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Слюсаренко І. .pdf | 386,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.