Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4984
Title: | МІКРОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МЕДУ БДЖОЛИНОГО |
Authors: | Скрипка Г., Філіпська А., Пікаш А. |
Keywords: | мікроскопічні дослідження, мед бджолиний, методи перевірки меду, фальсифікація |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 636.09:614.3 (045) Скрипка Г., Філіпська А., Пікаш А. Мікроскопічні дослідження меду бджолиного. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педаг. працівників та молодих науковців. 24 - 25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 80-83. |
Abstract: | Мед є солодкою в’язкою рідиною, яка включає до себе цукри, ферменти, вітаміни, макро-та мікроелементи та багато інших сполук. Через свій унікальний склад і співвідношення ці компоненти надають цьому продукту здатність терапевтично впливати на організм людини. Окрім того, мед має високу поживну цінність, бактерицидні, лікувальні та дієтичні властивості. У звичайному розумінні, медом називається продукт життєдіяльності медоносних бджіл, які використовують квітковий нектар та флоемний сік рослин як сировину для його створення. Метою нашого дослідження було вивчення мікропрепаратів меду для підтвердження їхньої натуральності. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4984 |
Appears in Collections: | Скрипка Галина Андріївна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Скрипка Г..pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.