DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4984
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСкрипка Г., Філіпська А., Пікаш А.-
dc.date.accessioned2024-12-11T12:49:54Z-
dc.date.available2024-12-11T12:49:54Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 636.09:614.3 (045) Скрипка Г., Філіпська А., Пікаш А. Мікроскопічні дослідження меду бджолиного. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педаг. працівників та молодих науковців. 24 - 25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 80-83.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4984-
dc.description.abstractМед є солодкою в’язкою рідиною, яка включає до себе цукри, ферменти, вітаміни, макро-та мікроелементи та багато інших сполук. Через свій унікальний склад і співвідношення ці компоненти надають цьому продукту здатність терапевтично впливати на організм людини. Окрім того, мед має високу поживну цінність, бактерицидні, лікувальні та дієтичні властивості. У звичайному розумінні, медом називається продукт життєдіяльності медоносних бджіл, які використовують квітковий нектар та флоемний сік рослин як сировину для його створення. Метою нашого дослідження було вивчення мікропрепаратів меду для підтвердження їхньої натуральності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмікроскопічні дослідження, мед бджолиний, методи перевірки меду, фальсифікаціяuk_UA
dc.titleМІКРОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МЕДУ БДЖОЛИНОГОuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Скрипка Г..pdf1,22 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.