![DSpace logo](/jspui/image/pict_header.jpg)
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4984
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Скрипка Г., Філіпська А., Пікаш А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-11T12:49:54Z | - |
dc.date.available | 2024-12-11T12:49:54Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК 636.09:614.3 (045) Скрипка Г., Філіпська А., Пікаш А. Мікроскопічні дослідження меду бджолиного. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти : зб. мат-лів IV Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педаг. працівників та молодих науковців. 24 - 25 жовтня 2024 р. Одеса : ОДАУ, 2024. С. 80-83. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4984 | - |
dc.description.abstract | Мед є солодкою в’язкою рідиною, яка включає до себе цукри, ферменти, вітаміни, макро-та мікроелементи та багато інших сполук. Через свій унікальний склад і співвідношення ці компоненти надають цьому продукту здатність терапевтично впливати на організм людини. Окрім того, мед має високу поживну цінність, бактерицидні, лікувальні та дієтичні властивості. У звичайному розумінні, медом називається продукт життєдіяльності медоносних бджіл, які використовують квітковий нектар та флоемний сік рослин як сировину для його створення. Метою нашого дослідження було вивчення мікропрепаратів меду для підтвердження їхньої натуральності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | мікроскопічні дослідження, мед бджолиний, методи перевірки меду, фальсифікація | uk_UA |
dc.title | МІКРОСКОПІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ МЕДУ БДЖОЛИНОГО | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Скрипка Галина Андріївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Скрипка Г..pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.