Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971
Title: | ПРОПІОНОВОКИСЛЕ БРОДІННЯ. МІКРООРГАНІЗМИ, ЯКІ ЙОГО ЗДІЙСНЮЮТЬ: КОРИСТЬ ТА ШКОДА |
Authors: | Пивовар Є. І., Жунько І. Д. |
Keywords: | пропіоновокисле бродіння, мікроорганізми, метаболічні процеси |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Національний університет біоресурсів і природокористування України |
Citation: | УДК 579.62+579.872 Пивовар Є. І., Жунько І. Д. Пропіоновокисле бродіння. Мікроорганізми, які його здійснюють: користь та шкода. Єдине здоров’я – 2024 : мат-ли Міжнар. наук. конф., 19–20 вересня 2024 р. Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2024. С. 126–128. |
Abstract: | Бродіння є невід’ємною частиною життєдіяльності деяких мікроорганізмів. На сьогоднішній день виділяють наступні види бродінь: спиртове, молочнокисле, пропіоновокисле, маслянокисле, ацетонобутилове, оцтовокисле та лимоннокисле. Проте мало хто ознайомлений саме із процесом пропіоновокислого бродіння, але тим не менш воно є дуже важливим для забезпечення нормального функціонування живих організмів. Мета роботи - ознайомитись із процесом пропіоновокислого бродіння, представниками, що зумовлюють даний вид бродіння, та біотопами, де зустрічається дані мікроорганізми найчастіше. |
URI: | https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u384/tezi_mizhnarodnoyi_naukovoyi_konferenciyi_iedine_zdorovya_-_2024_0.pdf http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971 |
Appears in Collections: | Жунько Інна Давидівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Жунько І..pdf | 614,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.