Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971| Title: | ПРОПІОНОВОКИСЛЕ БРОДІННЯ. МІКРООРГАНІЗМИ, ЯКІ ЙОГО ЗДІЙСНЮЮТЬ: КОРИСТЬ ТА ШКОДА |
| Authors: | Пивовар Є. І., Жунько І. Д. |
| Keywords: | пропіоновокисле бродіння, мікроорганізми, метаболічні процеси |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Національний університет біоресурсів і природокористування України |
| Citation: | УДК 579.62+579.872 Пивовар Є. І., Жунько І. Д. Пропіоновокисле бродіння. Мікроорганізми, які його здійснюють: користь та шкода. Єдине здоров’я – 2024 : мат-ли Міжнар. наук. конф., 19–20 вересня 2024 р. Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2024. С. 126–128. |
| Abstract: | Бродіння є невід’ємною частиною життєдіяльності деяких мікроорганізмів. На сьогоднішній день виділяють наступні види бродінь: спиртове, молочнокисле, пропіоновокисле, маслянокисле, ацетонобутилове, оцтовокисле та лимоннокисле. Проте мало хто ознайомлений саме із процесом пропіоновокислого бродіння, але тим не менш воно є дуже важливим для забезпечення нормального функціонування живих організмів. Мета роботи - ознайомитись із процесом пропіоновокислого бродіння, представниками, що зумовлюють даний вид бродіння, та біотопами, де зустрічається дані мікроорганізми найчастіше. |
| URI: | https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u384/tezi_mizhnarodnoyi_naukovoyi_konferenciyi_iedine_zdorovya_-_2024_0.pdf http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971 |
| Appears in Collections: | Жунько Інна Давидівна |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Жунько І..pdf | 614,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.