 
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971| Назва: | ПРОПІОНОВОКИСЛЕ БРОДІННЯ. МІКРООРГАНІЗМИ, ЯКІ ЙОГО ЗДІЙСНЮЮТЬ: КОРИСТЬ ТА ШКОДА | 
| Автори: | Пивовар Є. І., Жунько І. Д. | 
| Теми: | пропіоновокисле бродіння, мікроорганізми, метаболічні процеси | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Видавництво: | Національний університет біоресурсів і природокористування України | 
| Бібліографічний опис: | УДК 579.62+579.872 Пивовар Є. І., Жунько І. Д. Пропіоновокисле бродіння. Мікроорганізми, які його здійснюють: користь та шкода. Єдине здоров’я – 2024 : мат-ли Міжнар. наук. конф., 19–20 вересня 2024 р. Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2024. С. 126–128. | 
| Короткий огляд (реферат): | Бродіння є невід’ємною частиною життєдіяльності деяких мікроорганізмів. На сьогоднішній день виділяють наступні види бродінь: спиртове, молочнокисле, пропіоновокисле, маслянокисле, ацетонобутилове, оцтовокисле та лимоннокисле. Проте мало хто ознайомлений саме із процесом пропіоновокислого бродіння, але тим не менш воно є дуже важливим для забезпечення нормального функціонування живих організмів. Мета роботи - ознайомитись із процесом пропіоновокислого бродіння, представниками, що зумовлюють даний вид бродіння, та біотопами, де зустрічається дані мікроорганізми найчастіше. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u384/tezi_mizhnarodnoyi_naukovoyi_konferenciyi_iedine_zdorovya_-_2024_0.pdf http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971 | 
| Розташовується у зібраннях: | Жунько Інна Давидівна | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Жунько І..pdf | 614,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
