Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971
Назва: | ПРОПІОНОВОКИСЛЕ БРОДІННЯ. МІКРООРГАНІЗМИ, ЯКІ ЙОГО ЗДІЙСНЮЮТЬ: КОРИСТЬ ТА ШКОДА |
Автори: | Пивовар Є. І., Жунько І. Д. |
Теми: | пропіоновокисле бродіння, мікроорганізми, метаболічні процеси |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний університет біоресурсів і природокористування України |
Бібліографічний опис: | УДК 579.62+579.872 Пивовар Є. І., Жунько І. Д. Пропіоновокисле бродіння. Мікроорганізми, які його здійснюють: користь та шкода. Єдине здоров’я – 2024 : мат-ли Міжнар. наук. конф., 19–20 вересня 2024 р. Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2024. С. 126–128. |
Короткий огляд (реферат): | Бродіння є невід’ємною частиною життєдіяльності деяких мікроорганізмів. На сьогоднішній день виділяють наступні види бродінь: спиртове, молочнокисле, пропіоновокисле, маслянокисле, ацетонобутилове, оцтовокисле та лимоннокисле. Проте мало хто ознайомлений саме із процесом пропіоновокислого бродіння, але тим не менш воно є дуже важливим для забезпечення нормального функціонування живих організмів. Мета роботи - ознайомитись із процесом пропіоновокислого бродіння, представниками, що зумовлюють даний вид бродіння, та біотопами, де зустрічається дані мікроорганізми найчастіше. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u384/tezi_mizhnarodnoyi_naukovoyi_konferenciyi_iedine_zdorovya_-_2024_0.pdf http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971 |
Розташовується у зібраннях: | Жунько Інна Давидівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жунько І..pdf | 614,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.