DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПивовар Є. І., Жунько І. Д.-
dc.date.accessioned2024-11-25T10:52:28Z-
dc.date.available2024-11-25T10:52:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 579.62+579.872 Пивовар Є. І., Жунько І. Д. Пропіоновокисле бродіння. Мікроорганізми, які його здійснюють: користь та шкода. Єдине здоров’я – 2024 : мат-ли Міжнар. наук. конф., 19–20 вересня 2024 р. Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2024. С. 126–128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://nubip.edu.ua/sites/default/files/u384/tezi_mizhnarodnoyi_naukovoyi_konferenciyi_iedine_zdorovya_-_2024_0.pdf-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971-
dc.description.abstractБродіння є невід’ємною частиною життєдіяльності деяких мікроорганізмів. На сьогоднішній день виділяють наступні види бродінь: спиртове, молочнокисле, пропіоновокисле, маслянокисле, ацетонобутилове, оцтовокисле та лимоннокисле. Проте мало хто ознайомлений саме із процесом пропіоновокислого бродіння, але тим не менш воно є дуже важливим для забезпечення нормального функціонування живих організмів. Мета роботи - ознайомитись із процесом пропіоновокислого бродіння, представниками, що зумовлюють даний вид бродіння, та біотопами, де зустрічається дані мікроорганізми найчастіше.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет біоресурсів і природокористування Україниuk_UA
dc.subjectпропіоновокисле бродіння, мікроорганізми, метаболічні процесиuk_UA
dc.titleПРОПІОНОВОКИСЛЕ БРОДІННЯ. МІКРООРГАНІЗМИ, ЯКІ ЙОГО ЗДІЙСНЮЮТЬ: КОРИСТЬ ТА ШКОДАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Жунько Інна Давидівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жунько І..pdf614,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.