Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивовар Є. І., Жунько І. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-25T10:52:28Z | - |
dc.date.available | 2024-11-25T10:52:28Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК 579.62+579.872 Пивовар Є. І., Жунько І. Д. Пропіоновокисле бродіння. Мікроорганізми, які його здійснюють: користь та шкода. Єдине здоров’я – 2024 : мат-ли Міжнар. наук. конф., 19–20 вересня 2024 р. Київ : Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2024. С. 126–128. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://nubip.edu.ua/sites/default/files/u384/tezi_mizhnarodnoyi_naukovoyi_konferenciyi_iedine_zdorovya_-_2024_0.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4971 | - |
dc.description.abstract | Бродіння є невід’ємною частиною життєдіяльності деяких мікроорганізмів. На сьогоднішній день виділяють наступні види бродінь: спиртове, молочнокисле, пропіоновокисле, маслянокисле, ацетонобутилове, оцтовокисле та лимоннокисле. Проте мало хто ознайомлений саме із процесом пропіоновокислого бродіння, але тим не менш воно є дуже важливим для забезпечення нормального функціонування живих організмів. Мета роботи - ознайомитись із процесом пропіоновокислого бродіння, представниками, що зумовлюють даний вид бродіння, та біотопами, де зустрічається дані мікроорганізми найчастіше. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | uk_UA |
dc.subject | пропіоновокисле бродіння, мікроорганізми, метаболічні процеси | uk_UA |
dc.title | ПРОПІОНОВОКИСЛЕ БРОДІННЯ. МІКРООРГАНІЗМИ, ЯКІ ЙОГО ЗДІЙСНЮЮТЬ: КОРИСТЬ ТА ШКОДА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Жунько Інна Давидівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жунько І..pdf | 614,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.