Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896
Назва: | ТЕХНОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК ФАКТОР ПОКРАЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯ |
Автори: | Шевченко А. А, Кормільцева В. В. |
Теми: | технологічна складова, покращення результативності, господарювання |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | УДК 631.17:330.341.1 Шевченко А. А, Кормільцева В. В. Технологічна складова як фактор покращення результативності господарювання. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 квітня 2020 р.). Полтава, 2020. С. 18-20. |
Короткий огляд (реферат): | Результативність відображає сукупність відносин між економічними суб’єктами, споживачами результатів економічних процесів, їх сприйняття. В Україні в середньому за період 2012 – 2018рр. сільськогосподарською діяльністю займались 46808 підприємств. У 2018 році на 6,5 % збільшилась кількість зазначених підприємств. Це означає збільшення конкуренції на аграрному ринку України, що стимулюватиме підвищення рівня ефективності управління, а також загострення суперництва між агентами на ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896 |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Шевченко_Кормільцева_2020.pdf | 853,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.