Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко А. А, Кормільцева В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-04T11:27:08Z | - |
dc.date.available | 2024-10-04T11:27:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896 | - |
dc.description.abstract | Результативність відображає сукупність відносин між економічними суб’єктами, споживачами результатів економічних процесів, їх сприйняття. В Україні в середньому за період 2012 – 2018рр. сільськогосподарською діяльністю займались 46808 підприємств. У 2018 році на 6,5 % збільшилась кількість зазначених підприємств. Це означає збільшення конкуренції на аграрному ринку України, що стимулюватиме підвищення рівня ефективності управління, а також загострення суперництва між агентами на ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | УДК 631.17:330.341.1 Шевченко А. А, Кормільцева В. В. Технологічна складова як фактор покращення результативності господарювання. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 квітня 2020 р.). Полтава, 2020. С. 18-20. | uk_UA |
dc.subject | технологічна складова, покращення результативності, господарювання | uk_UA |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК ФАКТОР ПОКРАЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Шевченко_Кормільцева_2020.pdf | 853,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.