DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко А. А, Кормільцева В. В.-
dc.date.accessioned2024-10-04T11:27:08Z-
dc.date.available2024-10-04T11:27:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4896-
dc.description.abstractРезультативність відображає сукупність відносин між економічними суб’єктами, споживачами результатів економічних процесів, їх сприйняття. В Україні в середньому за період 2012 – 2018рр. сільськогосподарською діяльністю займались 46808 підприємств. У 2018 році на 6,5 % збільшилась кількість зазначених підприємств. Це означає збільшення конкуренції на аграрному ринку України, що стимулюватиме підвищення рівня ефективності управління, а також загострення суперництва між агентами на ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУДК 631.17:330.341.1 Шевченко А. А, Кормільцева В. В. Технологічна складова як фактор покращення результативності господарювання. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку і права в сучасних умовах : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 квітня 2020 р.). Полтава, 2020. С. 18-20.uk_UA
dc.subjectтехнологічна складова, покращення результативності, господарюванняuk_UA
dc.titleТЕХНОЛОГІЧНА СКЛАДОВА ЯК ФАКТОР ПОКРАЩЕННЯ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ГОСПОДАРЮВАННЯuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шевченко_Кормільцева_2020.pdf853,27 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.