Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Title: | ВПЛИВ РЕЖИМІВ ІНКУБАЦІЇ ЯЄЦЬ КУРЕЙ НА ПІДВИЩЕННЯ М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ БРОЙЛЕРІВ |
Authors: | Кучейко А., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н. |
Keywords: | бройлери, диференційний, режим, інкубація |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК 638.121.2 Кучейко А., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н. Вплив режимів інкубації яєць курей на підвищення м’ясної продуктивності бройлерів. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли ІІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф. здобувачів (м.Одеса, 07 березня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 58-60. |
Abstract: | Інтенсифікація виробництва продуктів птахівництва базується насамперед на використанні високопродуктивної гібридної птиці, оптимальному раціональній годівлі та вдосконаленні основних технологічних ланок цього процесу. Інкубація яєць сільськогосподарської птиці - перший і дуже значний етап у технологічному ланцюзі. Успіх інкубації залежить від технології виробництва яєць та їх якості, безпосередньо від режимів інкубації та від біологічних можливостей самого птаха, що використовується у виробництві. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852 |
Appears in Collections: | Ясько Валентина Михайлівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Вплив режимів інкубації .pdf | 530,17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.