DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКучейко А., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н.-
dc.date.accessioned2024-08-23T09:03:10Z-
dc.date.available2024-08-23T09:03:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 638.121.2 Кучейко А., Ясько В., Найдіч О., Кірович Н. Вплив режимів інкубації яєць курей на підвищення м’ясної продуктивності бройлерів. Сучасні технології виробництва і переробки продукції тваринництва : мат-ли ІІІ Всеукр. наук.-практ. студ. конф. здобувачів (м.Одеса, 07 березня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 58-60.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852-
dc.description.abstractІнтенсифікація виробництва продуктів птахівництва базується насамперед на використанні високопродуктивної гібридної птиці, оптимальному раціональній годівлі та вдосконаленні основних технологічних ланок цього процесу. Інкубація яєць сільськогосподарської птиці - перший і дуже значний етап у технологічному ланцюзі. Успіх інкубації залежить від технології виробництва яєць та їх якості, безпосередньо від режимів інкубації та від біологічних можливостей самого птаха, що використовується у виробництві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбройлери, диференційний, режим, інкубаціяuk_UA
dc.titleВПЛИВ РЕЖИМІВ ІНКУБАЦІЇ ЯЄЦЬ КУРЕЙ НА ПІДВИЩЕННЯ М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ БРОЙЛЕРІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ясько Валентина Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив режимів інкубації .pdf530,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.