DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4846
Назва: САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ МОЛОКА-СИРОВИНИ
Автори: Тарасенко Л. О., Караванський М. О., Рудь В. О., Спірженко О. О.
Теми: санітарно-гігієнічна оцінка, якість та безпечність, молоко-сировина
Дата публікації: 2022
Видавництво: Поліський національний університет
Бібліографічний опис: Тарасенко Л. О., Караванський М. О., Рудь В. О., Спірженко О. О. Санітарно-гігієнічна оцінка якості та безпечності молока-сировини. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 384-392.
Короткий огляд (реферат): Науковцям відомі факти історичного опису складних, часто заплутаних подій, що впливають на гігієну молока та їх результуючий вплив на дитячу смертність. Теплова пастеризація коров’ячого молока необхідна для того, щоб зробити це важливе джерело поживних речовин безпечним для людини, особливо немовляти. Метою роботи було встановити залежність результатів експрес-тесту та КСК в молоці від окремої корови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4846
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Санітарно-гігієнічна оцінка.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.