DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4846
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТарасенко Л. О., Караванський М. О., Рудь В. О., Спірженко О. О.-
dc.date.accessioned2024-08-22T11:28:23Z-
dc.date.available2024-08-22T11:28:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationТарасенко Л. О., Караванський М. О., Рудь В. О., Спірженко О. О. Санітарно-гігієнічна оцінка якості та безпечності молока-сировини. Сучасний стан розвитку ветеринарної медицини, науки і освіти : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф., присв. 35-річчю засн. ф-ту вет. медицини (м. Житомир, 12-13 жовтня 2022 р.) / Поліський національний університет. Житомир. 2022. С. 384-392.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4846-
dc.description.abstractНауковцям відомі факти історичного опису складних, часто заплутаних подій, що впливають на гігієну молока та їх результуючий вплив на дитячу смертність. Теплова пастеризація коров’ячого молока необхідна для того, щоб зробити це важливе джерело поживних речовин безпечним для людини, особливо немовляти. Метою роботи було встановити залежність результатів експрес-тесту та КСК в молоці від окремої корови.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПоліський національний університетuk_UA
dc.subjectсанітарно-гігієнічна оцінка, якість та безпечність, молоко-сировинаuk_UA
dc.titleСАНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ МОЛОКА-СИРОВИНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Санітарно-гігієнічна оцінка.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.