Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Назва: | КОРМОВА ЦІННІСТЬ ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВОК |
Автори: | Соболєва С. В., Соболєв О. І. |
Теми: | кормова цінність, яблучні вичавки, повноцінні корми, виробництво тваринницької продукції |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК 636.085.2 Соболєва С. В., Соболєв О. І. Кормова цінність яблучних вичавок. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 107-109. |
Короткий огляд (реферат): | Для забезпечення стійкого росту виробництва тваринницької продукції необхідно мати в достатній кількості повноцінні корми. Збільшення об’ємів виробництва і заготівлі високоякісних кормів за рахунок розширення площ орних земель в даний час стає неможливим. Тому перед кормовиробництвом поставлена задача на тих же площах, шляхом покращення агротехніки, підбору більш врожайних і виведення нових високобілкових сортів кормових культур, а також високої організації кормозаготівлі, одержати значно більше кормів високої якості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831 |
Розташовується у зібраннях: | *НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Соболєва, Соболєв .pdf | 535,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.