DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorСоболєва С. В., Соболєв О. І.-
dc.date.accessioned2024-08-22T08:34:56Z-
dc.date.available2024-08-22T08:34:56Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК 636.085.2 Соболєва С. В., Соболєв О. І. Кормова цінність яблучних вичавок. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 107-109.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831-
dc.description.abstractДля забезпечення стійкого росту виробництва тваринницької продукції необхідно мати в достатній кількості повноцінні корми. Збільшення об’ємів виробництва і заготівлі високоякісних кормів за рахунок розширення площ орних земель в даний час стає неможливим. Тому перед кормовиробництвом поставлена задача  на тих же площах, шляхом покращення агротехніки, підбору більш врожайних і виведення нових високобілкових сортів кормових культур, а також високої організації кормозаготівлі, одержати значно більше кормів високої якості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкормова цінність, яблучні вичавки, повноцінні корми, виробництво тваринницької продукціїuk_UA
dc.titleКОРМОВА ЦІННІСТЬ ЯБЛУЧНИХ ВИЧАВОКuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Соболєва, Соболєв .pdf535,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.