Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4829
Назва: | ВПЛИВ КОНЦЕНТРАЦІЇ ЛІЗИНУ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ МЕТІОНІНУ І ТРЕОНІНУ В СКЛАДІ КОРМІВ РАЦІОНУ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ПЕРЕПЕЛІВ У ВІЦІ 1-4 ТИЖНІВ |
Автори: | Різничук І. Ф., Гарбар А. В. |
Теми: | лізин, метіонін, треонін, корми раціону, перепели |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Одеський державний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | УДК: 636.59.463.085.1 Різничук І. Ф., Гарбар А. В. Вплив концентрації лізину та співвідношення метіоніну і треоніну в складі кормів раціону на продуктивні якості перепелів у віці 1-4 тижнів. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 99-101. |
Короткий огляд (реферат): | Визначальну роль у продуктивності перепелів відіграють кількість протеїну та його якість, що визначається концентрацією та співвідношенням амінокислот у складі кормів раціону. Основними лімітуючими амінокислотами у раціонах перепелів є лізин, метіонін + цистин, треонін. Вони беруть участь у процесах обміну речовин, впливають на ріст і розвиток птиці. Встановлено, що кращими показниками продуктивності характеризується поголів’я молодняку перепелів дослідної групи, якому в складі кормів раціону норму треоніну збільшено на 0,5 г в 1 кг комбікорму. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4829 |
Розташовується у зібраннях: | Різничук Ігор Федорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Різничук, Гарбар .pdf | 450,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.