Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4829
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Різничук І. Ф., Гарбар А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T08:21:41Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T08:21:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 636.59.463.085.1 Різничук І. Ф., Гарбар А. В. Вплив концентрації лізину та співвідношення метіоніну і треоніну в складі кормів раціону на продуктивні якості перепелів у віці 1-4 тижнів. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 99-101. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4829 | - |
dc.description.abstract | Визначальну роль у продуктивності перепелів відіграють кількість протеїну та його якість, що визначається концентрацією та співвідношенням амінокислот у складі кормів раціону. Основними лімітуючими амінокислотами у раціонах перепелів є лізин, метіонін + цистин, треонін. Вони беруть участь у процесах обміну речовин, впливають на ріст і розвиток птиці. Встановлено, що кращими показниками продуктивності характеризується поголів’я молодняку перепелів дослідної групи, якому в складі кормів раціону норму треоніну збільшено на 0,5 г в 1 кг комбікорму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | лізин, метіонін, треонін, корми раціону, перепели | uk_UA |
dc.title | ВПЛИВ КОНЦЕНТРАЦІЇ ЛІЗИНУ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ МЕТІОНІНУ І ТРЕОНІНУ В СКЛАДІ КОРМІВ РАЦІОНУ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ПЕРЕПЕЛІВ У ВІЦІ 1-4 ТИЖНІВ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Різничук Ігор Федорович |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Різничук, Гарбар .pdf | 450,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.