DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4829
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРізничук І. Ф., Гарбар А. В.-
dc.date.accessioned2024-08-22T08:21:41Z-
dc.date.available2024-08-22T08:21:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК: 636.59.463.085.1 Різничук І. Ф., Гарбар А. В. Вплив концентрації лізину та співвідношення метіоніну і треоніну в складі кормів раціону на продуктивні якості перепелів у віці 1-4 тижнів. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 99-101.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4829-
dc.description.abstractВизначальну роль у продуктивності перепелів відіграють кількість протеїну та його якість, що визначається концентрацією та співвідношенням амінокислот у складі кормів раціону. Основними лімітуючими амінокислотами у раціонах перепелів є лізин, метіонін + цистин, треонін. Вони беруть участь у процесах обміну речовин, впливають на ріст і розвиток птиці. Встановлено, що кращими показниками продуктивності характеризується поголів’я молодняку перепелів дослідної групи, якому в складі кормів раціону норму треоніну збільшено на 0,5 г в 1 кг комбікорму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectлізин, метіонін, треонін, корми раціону, перепелиuk_UA
dc.titleВПЛИВ КОНЦЕНТРАЦІЇ ЛІЗИНУ ТА СПІВВІДНОШЕННЯ МЕТІОНІНУ І ТРЕОНІНУ В СКЛАДІ КОРМІВ РАЦІОНУ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ПЕРЕПЕЛІВ У ВІЦІ 1-4 ТИЖНІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Різничук Ігор Федорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Різничук, Гарбар .pdf450,06 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.