DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827
Назва: НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ МОЛОКА
Автори: Найдіч О. В., Бобошко О. Ю.
Теми: молоко, мікрофільтрація, «Люстдорф», технологі, високотемпературний імпульс, обробка молока паром
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 637.12 Найдіч О. В., Бобошко О. Ю. Новітні технології у виробництві молока. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 84-87.
Короткий огляд (реферат): Мікрофільтрація молока — це фізичний процес, що використовує мембрани для видалення бактерій, спорових форм та деяких інших мікроорганізмів з молока, зберігаючи при цьому більшість його корисних властивостей і поживних речовин. Мета: Ознайомитися з новітніми технологіями виробництва молока такими як: технологія мікрофільтрації молока, високотемпературного імпульсу, обробки молока парою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827
Розташовується у зібраннях:Найдіч Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Найдіч, Бобошко .pdf801,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.