DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827
Title: НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ МОЛОКА
Authors: Найдіч О. В., Бобошко О. Ю.
Keywords: молоко, мікрофільтрація, «Люстдорф», технологі, високотемпературний імпульс, обробка молока паром
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК: 637.12 Найдіч О. В., Бобошко О. Ю. Новітні технології у виробництві молока. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 84-87.
Abstract: Мікрофільтрація молока — це фізичний процес, що використовує мембрани для видалення бактерій, спорових форм та деяких інших мікроорганізмів з молока, зберігаючи при цьому більшість його корисних властивостей і поживних речовин. Мета: Ознайомитися з новітніми технологіями виробництва молока такими як: технологія мікрофільтрації молока, високотемпературного імпульсу, обробки молока парою.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827
Appears in Collections:Найдіч Ольга Володимирівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Найдіч, Бобошко .pdf801,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.