Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827
Title: | НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ МОЛОКА |
Authors: | Найдіч О. В., Бобошко О. Ю. |
Keywords: | молоко, мікрофільтрація, «Люстдорф», технологі, високотемпературний імпульс, обробка молока паром |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Одеський державний аграрний університет |
Citation: | УДК: 637.12 Найдіч О. В., Бобошко О. Ю. Новітні технології у виробництві молока. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 84-87. |
Abstract: | Мікрофільтрація молока — це фізичний процес, що використовує мембрани для видалення бактерій, спорових форм та деяких інших мікроорганізмів з молока, зберігаючи при цьому більшість його корисних властивостей і поживних речовин. Мета: Ознайомитися з новітніми технологіями виробництва молока такими як: технологія мікрофільтрації молока, високотемпературного імпульсу, обробки молока парою. |
URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827 |
Appears in Collections: | Найдіч Ольга Володимирівна |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Найдіч, Бобошко .pdf | 801,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.