Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Найдіч О. В., Бобошко О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T08:05:51Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T08:05:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | УДК: 637.12 Найдіч О. В., Бобошко О. Ю. Новітні технології у виробництві молока. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 84-87. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827 | - |
dc.description.abstract | Мікрофільтрація молока — це фізичний процес, що використовує мембрани для видалення бактерій, спорових форм та деяких інших мікроорганізмів з молока, зберігаючи при цьому більшість його корисних властивостей і поживних речовин. Мета: Ознайомитися з новітніми технологіями виробництва молока такими як: технологія мікрофільтрації молока, високотемпературного імпульсу, обробки молока парою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеський державний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | молоко, мікрофільтрація, «Люстдорф», технологі, високотемпературний імпульс, обробка молока паром | uk_UA |
dc.title | НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ МОЛОКА | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Найдіч Ольга Володимирівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Найдіч, Бобошко .pdf | 801,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.