DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНайдіч О. В., Бобошко О. Ю.-
dc.date.accessioned2024-08-22T08:05:51Z-
dc.date.available2024-08-22T08:05:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУДК: 637.12 Найдіч О. В., Бобошко О. Ю. Новітні технології у виробництві молока. Сучасні виклики та шляхи покращення технології виробництва продукції тваринництва: мат-ли III Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (м. Одеса, 06-07 червня 2024 р.) / ОДАУ. Одеса, 2024. С. 84-87.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4827-
dc.description.abstractМікрофільтрація молока — це фізичний процес, що використовує мембрани для видалення бактерій, спорових форм та деяких інших мікроорганізмів з молока, зберігаючи при цьому більшість його корисних властивостей і поживних речовин. Мета: Ознайомитися з новітніми технологіями виробництва молока такими як: технологія мікрофільтрації молока, високотемпературного імпульсу, обробки молока парою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолоко, мікрофільтрація, «Люстдорф», технологі, високотемпературний імпульс, обробка молока паромuk_UA
dc.titleНОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ МОЛОКАuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Найдіч Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Найдіч, Бобошко .pdf801,36 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.