Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4731| Title: | ДІАГНОСТИКА ВІРУСУ МАРМУРОВОСТІ ВИНОГРАДУ ЗА ДОПОМОГОЮ ПОЛІМЕРАЗНОЇ ЛАНЦЮГОВОЇ РЕАКЦІЇ |
| Authors: | Жунько І. Д., Німанська Н. В., Мілкус В.Н., Копул Л.О. |
| Keywords: | діагностика, вірус мармуровості винограду, полімеразна ланцюгова реакція |
| Issue Date: | 2005 |
| Publisher: | Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка |
| Citation: | Жунько І. Д., Німанська Н. В., Мілкус В.Н., Копул Л.О. Діагностика вірусу мармуровості винограду за допомогою полімеразної ланцюгової реакції. Вісник Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка. 2005. №4. С. 49-50. |
| Abstract: | Проведено дослідження клоновоао та рядового матеріалу винограду різних сортів на наявність вірусу мармуровості за допомогою полімервзноі ланцюгової решгції зі зворотною транскрипцією (ЗТ-ПЛР). У ході досліджень застосовано різні кон-центрації Mg"(IZIJma 2,0 ммоль/л) з метою зменшення неспецифічних продуктів ампліфікації. Температуру відпалу (Т^ змінювано у процесі підбору найкращого режиму ампліфікації, "С. 52 58. S0, 62 У ході дослідження встановлено оптимальну (ЯГС) та з'ясовано оптимальну концентрацію Mg" у реакційній суміші (14 ммоль/л/). |
| Description: | The atonal and regular grapevine material of dHferent cutovers has been tested for the presence Ы GFKV by polymerase chain reaction with reverse transcription (RT-РСЯ). Ddforvrt concentrations of Mg" (1,3 mM, 1,7 mM ma 2,0 mM) were applied for decreasing of unspecific amptitication products. Annealing temperature (T^J was changed to improve amplification results. C: SZ 58, 60, 6Z The optimal Г. was established (62"С). Optimal Mg concentration in reaction mix (14 mM) was found out. |
| URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4731 |
| Appears in Collections: | Жунько Інна Давидівна |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Жунько І..pdf | 991,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.