Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4731
Назва: | ДІАГНОСТИКА ВІРУСУ МАРМУРОВОСТІ ВИНОГРАДУ ЗА ДОПОМОГОЮ ПОЛІМЕРАЗНОЇ ЛАНЦЮГОВОЇ РЕАКЦІЇ |
Автори: | Жунько І. Д., Німанська Н. В., Мілкус В.Н., Копул Л.О. |
Теми: | діагностика, вірус мармуровості винограду, полімеразна ланцюгова реакція |
Дата публікації: | 2005 |
Видавництво: | Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка |
Бібліографічний опис: | Жунько І. Д., Німанська Н. В., Мілкус В.Н., Копул Л.О. Діагностика вірусу мармуровості винограду за допомогою полімеразної ланцюгової реакції. Вісник Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка. 2005. №4. С. 49-50. |
Короткий огляд (реферат): | Проведено дослідження клоновоао та рядового матеріалу винограду різних сортів на наявність вірусу мармуровості за допомогою полімервзноі ланцюгової решгції зі зворотною транскрипцією (ЗТ-ПЛР). У ході досліджень застосовано різні кон-центрації Mg"(IZIJma 2,0 ммоль/л) з метою зменшення неспецифічних продуктів ампліфікації. Температуру відпалу (Т^ змінювано у процесі підбору найкращого режиму ампліфікації, "С. 52 58. S0, 62 У ході дослідження встановлено оптимальну (ЯГС) та з'ясовано оптимальну концентрацію Mg" у реакційній суміші (14 ммоль/л/). |
Опис: | The atonal and regular grapevine material of dHferent cutovers has been tested for the presence Ы GFKV by polymerase chain reaction with reverse transcription (RT-РСЯ). Ddforvrt concentrations of Mg" (1,3 mM, 1,7 mM ma 2,0 mM) were applied for decreasing of unspecific amptitication products. Annealing temperature (T^J was changed to improve amplification results. C: SZ 58, 60, 6Z The optimal Г. was established (62"С). Optimal Mg concentration in reaction mix (14 mM) was found out. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4731 |
Розташовується у зібраннях: | Жунько Інна Давидівна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жунько І..pdf | 991,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.