DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4708
Назва: ПОРЯДОК ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ З ПОВЕРХОНЬ ДОВКІЛЛЯ ПРИ ПЕРВИННОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА НА ПОТУЖНОСТЯХ З ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА У СФЕРІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ: науково-методичні рекомендації
Автори: Тімченко О. В., Кіт А. А., Богатко Н. М., Скрипка Г. А. Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф.
Теми: методичні рекомендації, відбор зразків, об’єкти санітарного захисту, довкілля первинного виробництва мікробіологічні випробування
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 614.3:579.63 (083.13) Тімченко О. В., Кіт А. А., Богатко Н. М., Скрипка Г. А. Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф. Порядок відбору зразків з поверхонь довкілля первинного виробництва, потужностей, об’єктів санітарних заходів та у сфері господарської діяльності для мікробіологічних випробувань: наук.-метод. рекомен. / БНАУ. Івано-Франківськ, 2024. 35 с.
Короткий огляд (реферат): Науково-методичні рекомендації призначені для спеціалістів вимірювальних лабораторій, регіональних, міських, районних та міжрайонних, спеціалізованих, уповноважених лабораторій та фахівців, що здійснюють контроль (нагляд) за об’єктами, які пов’язані з виробництвом, обігом харчових продуктів і кормів, здоров’ям та благополуччям тварин, а також контроль у сфері санітарного законодавства, для науково-дослідних установ, слухачів факультетів післядипломного навчання, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» у галузці знань 21 – «Ветеринарія», дисципліни «Санітарна мікробіологія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4708
Розташовується у зібраннях:Скрипка Галина Андріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР видбир змивив 2024.pdf1,77 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.