Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4708| Title: | ПОРЯДОК ВІДБОРУ ЗРАЗКІВ З ПОВЕРХОНЬ ДОВКІЛЛЯ ПРИ ПЕРВИННОМУ ВИРОБНИЦТВІ ТА НА ПОТУЖНОСТЯХ З ОБІГУ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА У СФЕРІ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ВИПРОБУВАНЬ: науково-методичні рекомендації |
| Authors: | Тімченко О. В., Кіт А. А., Богатко Н. М., Скрипка Г. А. Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф. |
| Keywords: | методичні рекомендації, відбор зразків, об’єкти санітарного захисту, довкілля первинного виробництва мікробіологічні випробування |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Citation: | УДК 614.3:579.63 (083.13) Тімченко О. В., Кіт А. А., Богатко Н. М., Скрипка Г. А. Гурський Р. Й., Раховський І. Д., Богатко А. Ф. Порядок відбору зразків з поверхонь довкілля первинного виробництва, потужностей, об’єктів санітарних заходів та у сфері господарської діяльності для мікробіологічних випробувань: наук.-метод. рекомен. / БНАУ. Івано-Франківськ, 2024. 35 с. |
| Abstract: | Науково-методичні рекомендації призначені для спеціалістів вимірювальних лабораторій, регіональних, міських, районних та міжрайонних, спеціалізованих, уповноважених лабораторій та фахівців, що здійснюють контроль (нагляд) за об’єктами, які пов’язані з виробництвом, обігом харчових продуктів і кормів, здоров’ям та благополуччям тварин, а також контроль у сфері санітарного законодавства, для науково-дослідних установ, слухачів факультетів післядипломного навчання, науковців, викладачів та студентів вищих навчальних закладів ІІІ–ІV рівнів акредитації зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» у галузці знань 21 – «Ветеринарія», дисципліни «Санітарна мікробіологія». |
| URI: | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4708 |
| Appears in Collections: | Скрипка Галина Андріївна |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Методичні 1 (реферат).pdf | 594,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.