DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4700
Назва: Analysis of standard and innovative energy technologies for purification of vegetable oils
Автори: Osadchuk P. I., Sheyda Golbad K. A., Revenyuk T. A., Domushchi D. A., Enakiev Y. I.
Теми: hydration, filtration, vegetable oil, electric field, ultrasonic field
Дата публікації: 2023
Видавництво: Nikola Poushkarov Institute Of Soil Science, Agrotechnologies and Plant Protection, Bulgaria
Бібліографічний опис: P. I. Osadchuk, K. A. Sheyda Golbad , T. A. Revenyuk , D. A. Domushchi , Y. I. Enakiev. Analysis of standard and innovative energy technologies for purification of vegetable oils. Рroceedings of the scientific forum with international participation “Ecology and agrotechnologies – fundamental science and practical realization”. 05-06.12. 2022, Sofia, Vol. 4. 103–108.
Короткий огляд (реферат): This article analyzes the quality of vegetable oils and their energy-intensive refining process. The hypotheses on which the innovative project for vegetable oil purification technologies is based are presented. A scheme for the purification of vegetable oils by physical methods is presented, which includes ultrasonic and electromagnetic equipment. The main differences between the innovative proposed idea and traditional methods for the purification of vegetable oils are discussed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4700
Розташовується у зібраннях:Домущі Дмитро Панасович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 2023.pdf939,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.