DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4700
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorOsadchuk P. I., Sheyda Golbad K. A., Revenyuk T. A., Domushchi D. A., Enakiev Y. I.-
dc.date.accessioned2024-08-07T11:34:38Z-
dc.date.available2024-08-07T11:34:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationP. I. Osadchuk, K. A. Sheyda Golbad , T. A. Revenyuk , D. A. Domushchi , Y. I. Enakiev. Analysis of standard and innovative energy technologies for purification of vegetable oils. Рroceedings of the scientific forum with international participation “Ecology and agrotechnologies – fundamental science and practical realization”. 05-06.12. 2022, Sofia, Vol. 4. 103–108.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4700-
dc.description.abstractThis article analyzes the quality of vegetable oils and their energy-intensive refining process. The hypotheses on which the innovative project for vegetable oil purification technologies is based are presented. A scheme for the purification of vegetable oils by physical methods is presented, which includes ultrasonic and electromagnetic equipment. The main differences between the innovative proposed idea and traditional methods for the purification of vegetable oils are discussed.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherNikola Poushkarov Institute Of Soil Science, Agrotechnologies and Plant Protection, Bulgariauk_UA
dc.subjecthydration, filtration, vegetable oil, electric field, ultrasonic fielduk_UA
dc.titleAnalysis of standard and innovative energy technologies for purification of vegetable oilsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Домущі Дмитро Панасович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 2023.pdf939,94 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.