DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4698
Назва: ІДЕНТИФІКАЦІЯ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ МЕТОДОМ МІКРОСТРУКТУРНОГО АНАЛІЗУ
Автори: Хімич М. С., Родіонова К. О., Савельєва О. О.
Теми: ідентифікація, варені ковбасні вироби, мікроструктурний аналіз, якісні і безпечні харчові продукти
Дата публікації: 2023
Видавництво: Національний університет харчових технологій
Бібліографічний опис: Хімич М. С., Родіонова К. О., Савельєва О. О. Ідентифікація варених ковбасних виробів методом мікроструктурного аналізу. Якість і безпека харчових продуктів: зб. тез VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 9-10 листопада 2023 р.). К.: НУХТ, 2023. С. 229-231.
Короткий огляд (реферат): Питання покращення продовольчого забезпечення населення є провідним у всіх цивілізованих державах світу. Адже якісні і безпечні харчові продукти є найважливішим чинником формування здоров'я населення країни [3, 6, 7]. Основним джерелом білка у раціоні людини є мʼясні продукти, тому головним завданням м'ясопереробної галузі України є виробництво різноманітного асортименту м'ясних виробів високої якості. Традиційною складовою харчування українців є різноманітні ковбасні вироби. Основними проблемами сучасного українського ринку ковбасних виробів є нестача сировини і якість продукції, що виробляється. В останні роки через складну економічну ситуацію виробники потерпають від нестачі сировини і все частіше надають перевагу виробництву ковбасних виробів за власними технічними умовами, впроваджуючи у виробництво нові рецептури. Матеріалом досліджень були ковбасні вироби провідних вітчизняних виробників. Всього досліджено по 3 зразки варених ковбас і сосисок вищого сорту виготовлених згідно ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м`ясні. Загальні технічні умови».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4698
Розташовується у зібраннях:Хімич Марія Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хімич М. .pdf772,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.