Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4698
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хімич М. С., Родіонова К. О., Савельєва О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-05T11:56:32Z | - |
dc.date.available | 2024-08-05T11:56:32Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Хімич М. С., Родіонова К. О., Савельєва О. О. Ідентифікація варених ковбасних виробів методом мікроструктурного аналізу. Якість і безпека харчових продуктів: зб. тез VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 9-10 листопада 2023 р.). К.: НУХТ, 2023. С. 229-231. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4698 | - |
dc.description.abstract | Питання покращення продовольчого забезпечення населення є провідним у всіх цивілізованих державах світу. Адже якісні і безпечні харчові продукти є найважливішим чинником формування здоров'я населення країни [3, 6, 7]. Основним джерелом білка у раціоні людини є мʼясні продукти, тому головним завданням м'ясопереробної галузі України є виробництво різноманітного асортименту м'ясних виробів високої якості. Традиційною складовою харчування українців є різноманітні ковбасні вироби. Основними проблемами сучасного українського ринку ковбасних виробів є нестача сировини і якість продукції, що виробляється. В останні роки через складну економічну ситуацію виробники потерпають від нестачі сировини і все частіше надають перевагу виробництву ковбасних виробів за власними технічними умовами, впроваджуючи у виробництво нові рецептури. Матеріалом досліджень були ковбасні вироби провідних вітчизняних виробників. Всього досліджено по 3 зразки варених ковбас і сосисок вищого сорту виготовлених згідно ДСТУ 4436:2005 «Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м`ясні. Загальні технічні умови». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.subject | ідентифікація, варені ковбасні вироби, мікроструктурний аналіз, якісні і безпечні харчові продукти | uk_UA |
dc.title | ІДЕНТИФІКАЦІЯ ВАРЕНИХ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ МЕТОДОМ МІКРОСТРУКТУРНОГО АНАЛІЗУ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Хімич Марія Сергіївна |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хімич М. .pdf | 772,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.