DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4652
Title: ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСНИХ ПРЕПАРАТІВ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ ТА АМІНОКИСЛОТ ДЛЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ЯЄЦЬ З МЕТОЮ СТИМУЛЯЦІЇ ЕМБРІОНАЛЬНОГО ТА ПОСТЕМБРІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ БРОЙЛЕРІВ: ПЕРСПЕКТИВИ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Authors: 
Іванова А.
Keywords: комплексні препарати, мікроелементи, амінокислоти, обробка яєць, стимуляція ембріонального та постембріонального розвитку, бройлери
Issue Date: 2024
Publisher: International Scientific Unity
Citation: Іванова А. Застосування комплексних препаратів мікроелементів та амінокислот для попередньої обробки яєць з метою стимуляції ембріонального та постембріонального розвитку бройлерів: перспективи та ефективність. XI International scientific and practical conference «Innovative Solutions to Modern Scientific Challenges» (February 21-23, 2024) Zagreb, Croatia, International Scientific Unity. 2024. Р. 258-263.
Abstract: Птахівництво справді є однією з найбільш наукомістких і динамічно розвиваючихся галузей тваринництва. Попит на м'ясо птиці постійно зростає як в Україні, так і в усьому світі. Згідно з наведеними вами даними, м'ясо птиці вже зараз займає друге місце у світовому виробництві м'яса за обсягом, а його частка продовжує зростати. Прогнози фахівців вказують, що до 2026 року м'ясо птиці займе перше місце серед усіх видів м'яса сільськогосподарських тварин, свідчать про продовження цього тренду. Це може бути пов'язано з рядом факторів, включаючи зростання світової популяції людей, збільшення усвідомленості щодо здорового харчування, швидкий темп життя, який сприяє популярності швидкого та легкого приготування страв, таких як куряче м'ясо, а також інші фактори, такі як ефективність виробництва, економічність та екологічна стійкість.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4652
Appears in Collections:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Іванова А..pdf1,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.