DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4652
Назва: ЗАСТОСУВАННЯ КОМПЛЕКСНИХ ПРЕПАРАТІВ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ ТА АМІНОКИСЛОТ ДЛЯ ПОПЕРЕДНЬОЇ ОБРОБКИ ЯЄЦЬ З МЕТОЮ СТИМУЛЯЦІЇ ЕМБРІОНАЛЬНОГО ТА ПОСТЕМБРІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ БРОЙЛЕРІВ: ПЕРСПЕКТИВИ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ
Автори: 
Іванова А.
Теми: комплексні препарати, мікроелементи, амінокислоти, обробка яєць, стимуляція ембріонального та постембріонального розвитку, бройлери
Дата публікації: 2024
Видавництво: International Scientific Unity
Бібліографічний опис: Іванова А. Застосування комплексних препаратів мікроелементів та амінокислот для попередньої обробки яєць з метою стимуляції ембріонального та постембріонального розвитку бройлерів: перспективи та ефективність. XI International scientific and practical conference «Innovative Solutions to Modern Scientific Challenges» (February 21-23, 2024) Zagreb, Croatia, International Scientific Unity. 2024. Р. 258-263.
Короткий огляд (реферат): Птахівництво справді є однією з найбільш наукомістких і динамічно розвиваючихся галузей тваринництва. Попит на м'ясо птиці постійно зростає як в Україні, так і в усьому світі. Згідно з наведеними вами даними, м'ясо птиці вже зараз займає друге місце у світовому виробництві м'яса за обсягом, а його частка продовжує зростати. Прогнози фахівців вказують, що до 2026 року м'ясо птиці займе перше місце серед усіх видів м'яса сільськогосподарських тварин, свідчать про продовження цього тренду. Це може бути пов'язано з рядом факторів, включаючи зростання світової популяції людей, збільшення усвідомленості щодо здорового харчування, швидкий темп життя, який сприяє популярності швидкого та легкого приготування страв, таких як куряче м'ясо, а також інші фактори, такі як ефективність виробництва, економічність та екологічна стійкість.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4652
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іванова А..pdf1,27 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.