DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4594
Title: ВПЛИВ АБІОТИЧНИХ ЧИННИКІВ НА ЖИРНОМОЛОЧНІСТЬ КОРІВ
Other Titles: INFLUENCE OF ABIOTIC FACTORS IS ON THE MILK FAT PERCENTAGE END FAT YIELDS
Authors: Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С.
Keywords: рівень годівлі, середовище, чинники, абіотичні фактори, вплив, молоко, якість, жирні кислоти
ecology, environment, risk, abiotic factors, biotic factors, influence, milk, quality
Issue Date: 2012
Publisher: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини
Citation: УДК 378.1:331.45 (073) Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С. Вплив абіотичних чинників на жирномолочність корів. Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. 2012. Вип.24, Ч.1. С.86-89.
Abstract: Екологічні фактори середовища, котрими зв’язаний будь-який живий організм, поділяють: на абіотичні (фактори неживої природи) та біотичні (фактори живої природи). Існує певна умовність поділу і взаємовпливу абіотичних та біотичних факторів, оскільки живі організми здатні призвести до змін, які ведуть за собою і зміни абіотичних факторів (ліс, знищений шкідниками, активна риюча діяльність норників на схилах - може призвести до початку процесу ерозії). Отже, сучасна екологічна наука розглядає наступні фактори навколишнього середовища, які впливають на функціонування як живих організмів, так і систем в цілому. Висвітлено дані досліджень про вплив абіотичних чинників на динаміку вмісту жиру в молоці корів, вихід молочного жиру, та на жирно кислотний склад молочного жиру корів.
Description: The results of study of abiotic factors are lighted up on changeability of on the milk fat percentage end fat yields was describe. Fat acids composition of suckling fat of cows is studied.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4594
Appears in Collections:Ємець Зоя Василівна

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вплив абіотичн чинників_2012_24(1)__20.pdf227,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.