DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4594
Назва: ВПЛИВ АБІОТИЧНИХ ЧИННИКІВ НА ЖИРНОМОЛОЧНІСТЬ КОРІВ
Інші назви: INFLUENCE OF ABIOTIC FACTORS IS ON THE MILK FAT PERCENTAGE END FAT YIELDS
Автори: Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С.
Теми: рівень годівлі, середовище, чинники, абіотичні фактори, вплив, молоко, якість, жирні кислоти
ecology, environment, risk, abiotic factors, biotic factors, influence, milk, quality
Дата публікації: 2012
Видавництво: Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини
Бібліографічний опис: УДК 378.1:331.45 (073) Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С. Вплив абіотичних чинників на жирномолочність корів. Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. 2012. Вип.24, Ч.1. С.86-89.
Короткий огляд (реферат): Екологічні фактори середовища, котрими зв’язаний будь-який живий організм, поділяють: на абіотичні (фактори неживої природи) та біотичні (фактори живої природи). Існує певна умовність поділу і взаємовпливу абіотичних та біотичних факторів, оскільки живі організми здатні призвести до змін, які ведуть за собою і зміни абіотичних факторів (ліс, знищений шкідниками, активна риюча діяльність норників на схилах - може призвести до початку процесу ерозії). Отже, сучасна екологічна наука розглядає наступні фактори навколишнього середовища, які впливають на функціонування як живих організмів, так і систем в цілому. Висвітлено дані досліджень про вплив абіотичних чинників на динаміку вмісту жиру в молоці корів, вихід молочного жиру, та на жирно кислотний склад молочного жиру корів.
Опис: The results of study of abiotic factors are lighted up on changeability of on the milk fat percentage end fat yields was describe. Fat acids composition of suckling fat of cows is studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4594
Розташовується у зібраннях:Ємець Зоя Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив абіотичн чинників_2012_24(1)__20.pdf227,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.