DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4594
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄмець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С.-
dc.date.accessioned2024-05-27T12:01:30Z-
dc.date.available2024-05-27T12:01:30Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationУДК 378.1:331.45 (073) Ємець З. В., Маменко О. М., Хруцький С. С. Вплив абіотичних чинників на жирномолочність корів. Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини. 2012. Вип.24, Ч.1. С.86-89.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4594-
dc.descriptionThe results of study of abiotic factors are lighted up on changeability of on the milk fat percentage end fat yields was describe. Fat acids composition of suckling fat of cows is studied.uk_UA
dc.description.abstractЕкологічні фактори середовища, котрими зв’язаний будь-який живий організм, поділяють: на абіотичні (фактори неживої природи) та біотичні (фактори живої природи). Існує певна умовність поділу і взаємовпливу абіотичних та біотичних факторів, оскільки живі організми здатні призвести до змін, які ведуть за собою і зміни абіотичних факторів (ліс, знищений шкідниками, активна риюча діяльність норників на схилах - може призвести до початку процесу ерозії). Отже, сучасна екологічна наука розглядає наступні фактори навколишнього середовища, які впливають на функціонування як живих організмів, так і систем в цілому. Висвітлено дані досліджень про вплив абіотичних чинників на динаміку вмісту жиру в молоці корів, вихід молочного жиру, та на жирно кислотний склад молочного жиру корів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПроблеми зооінженерії та ветеринарної медициниuk_UA
dc.subjectрівень годівлі, середовище, чинники, абіотичні фактори, вплив, молоко, якість, жирні кислотиuk_UA
dc.subjectecology, environment, risk, abiotic factors, biotic factors, influence, milk, qualityuk_UA
dc.titleВПЛИВ АБІОТИЧНИХ ЧИННИКІВ НА ЖИРНОМОЛОЧНІСТЬ КОРІВuk_UA
dc.title.alternativeINFLUENCE OF ABIOTIC FACTORS IS ON THE MILK FAT PERCENTAGE END FAT YIELDSuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Ємець Зоя Василівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вплив абіотичн чинників_2012_24(1)__20.pdf227,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.